sadaya Kategori

location: Imah>Baixin Produk>aplikasi

aplikasi

Beefsteak/Domba chops pilem bungkusan

merekBungbuahan sarta Sayuran pilem bungkusan


Beefsteak/Domba chops pilem bungkusan

1.High oksigén jeung Uap panghalang sipat nyadiakeun aman tur panjang rak-hirup

2.Cook-in pilihan sadia pikeun tahan komo harshest kaayaan

3.High gloss jeung élmu optik, pra jeung pos ngaleutikan showcasing nu pangalusna produk Anjeun

4.Wide segel jandela ngamungkinkeun betah pamakéan dina sakabéh sistem Thermoforming

5.Various sasmita bahan jeung kelir nyadiakeun solusi pikeun sakabéh sarat produk Anjeun

6.Excellent ngabentuk kamampuhan ngaronjatkeun presentasi na efficiencies

7.Customized ciri lawang tina konci-segel mun gampang-buka sadia.


kategori panas