sadaya Kategori

location: Imah>Ngeunaan Baixin>rekrutmen

rekrutmen


Salesman Perdagangan Luar Negeri
Tempat Gawé: Shanghai
Jumlah diperlukeun: Sababaraha
Mimitian Jeung Ahir Kaping: 2015-01-12
Gajih: Negotiable
Pangalaman Gawé: Sakur
Syarat Akademis: Kuliah
tanggung jawab Proyék

1, Ngagunakeun rupa-rupa platform dagang bebas, palaksanaan operasi bisnis parusahaan, palaksanaan peraturan dagang, ngamekarkeun customer;

2 、Kumpulkeun inpormasi pasar luar negeri sareng inpormasi industri, milarian palanggan poténsial, sareng inpormasi palanggan target;

3 、 Mandiri tanggung jawab ngahubungan konsumén, persiapan laporan, partisipasi dina hungkul bisnis , Kontrak, ngajaga klien;

4 , Ilubiung dina paméran di imah jeung di mancanagara, sarta ngamekarkeun konsumén anyar ngaliwatan sagala rupa saluran, rék dilegakeun volume bisnis;

5 、Ngalaporkeun usaha anu aya hubunganana sareng hal-hal sanés anu aya hubunganana sareng tanggung jawab atasanna;

6. Pikiran gancang, béntés dina basa Inggris, kalayan kaahlian komunikasi sareng negosiasi anu kuat.

kualifikasi

1 、Atikan térsiér sareng luhur, perdagangan internasional sareng prioritas utama Inggris;

2 、Kamampuh basa Inggris, komunikasi lisan jeung tulisan bisa lancar, bakal méré prioritas kana basa leutik;

3, Leuwih ti dua taun pangalaman gawé relevan, akrab jeung kaahlian dagang impor jeung ékspor;

4 、Strong bisnis komunikasi jeung badami kaahlian, aya paméran, ngembangkeun bebas konsumén;

kategori panas