sadaya Kategori

location: Imah>Baixin Produk>11-TARI FILM PURSA

11-TARI FILM PURSA

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd. mangrupikeun pamimpin internasional sareng gaduh pangalaman mangtaun-taun dina produksi produsén pilem ko-extruded multi-lapisan, kami khusus dina produksi tujuh pilem ko-extruded, sabelas lapisan pilem matak co-extruded. , EVOH tinggi panghalang co-extruded cadar, kantong vakum, manteng pausahaan produksi pilem.

    kategori panas