сите категории

локација: Дома>Baixin производ>апликации

апликации

Пакување со риба и морски плодови

брендовипакување риба и морска храна


Пакување со риба и морски плодови

1. Високи својства на бариера на кислород и влага обезбедуваат побезбеден и подолг рок на траење

2. Достапни се опции за готвење за да издржат дури и најтешки услови

3. Висок сјај и оптика, пред и пост смалување што го прикажува најдоброто од вашиот производ

4. Широк прозорец за заптивка што овозможува лесно користење на сите системи за термоформирање

5. Различни оценки на материјали и бои кои обезбедуваат решение за сите ваши барања за производ

6.Одлична способност за формирање што ја подобрува презентацијата и ефикасноста

7. Достапни се прилагодени карактеристики за отворање од заклучување-печат до лесно отворање.


Жешки категории