сите категории

локација: Дома>Технологија и квалитет

Технологија и квалитет

Шангај Baixin материјали за пакување-Контрола на квалитет


Шангај Baixin Material Co, Ltd е производител, кој е специјализиран за производство на пластична фолија која широко се користи за многу датотеки. Инсистираме да ја задржиме иновативноста за да обезбедиме добар квалитетен 7-слоен ко-екструзивен филм.вакуумска торба、11 слој ко-истиснување филм、висока бариера ко-истиснување ригиден лист, итн. Ние го следиме квалитетот и се фокусираме на поставување на системот за контрола на квалитетот.

1.Шангај Баиксин усвои напредна технологија на ко-истиснување кастинг за да произведе филм од 5-11 слоја. Нашиот филм поседува висока транспарентност, добар сјај, висока бариера и добра способност за формирање. Нашиот филм особено погоден за автоматско термоформирање на пакување и задоволување на општо пакување за производство на преработено месо.

2.Го увезовме целиот материјал вклучувајќи EVOH,PA,PP,PE,EVA,PET од познатата компанија, BASF,DSM, Exxon mobil, Dow. Квалификуваниот материјал ќе се транспортира со цевки до секој екструдер и процесот е целосно затворен за да се избегне секундарно загадување.

3. Прецизно контролиран од централен компјутер на секоја брзина на екструдер и точност до една илјадити дел од системот за дозирање, целосно ја гарантира стабилноста на производите, напреден онлајн систем за контрола на дебелината на затворена јамка, прецизна контрола на секој аспект од дистрибуцијата на мерачот на дебелина на производот , со 24 часа офлајн тестирање на производи, следење на QC за да се обезбеди континуирана и стабилна изведба на производот.

4.UHF широки несакани ефекти по површинскиот третман на земање и добра плошност, така што производот може целосно да го исполни печатењето, по обработката на композитите и другите барања, да ги исполни барањата за GMP. обезбеди производи „без дамка“ и стабилни физички својства.

1. Систем за квалитет

Ние се базираме на глобалните стандарди за квалитет на производите за храна и медицински додатоци и индустриските стандарди, компанијата целосно ги имплементира системите за управување со ERP и производните процеси за следење на информациите за мрежата и воспоставување строг и ефективен систем за управување со квалитетот.

Преку меѓународниот сертификат за систем за квалитет ISO, производите ги исполнуваат стандардите на FDA, преку Националниот центар за инспекција на квалитетот на пластичните производи на инспекцискиот гувернер.

2. Надзор на квалитет

Прецизно контролиран од централен компјутер на секоја брзина на екструдер и точност до една илјадити дел од системот за дозирање, целосно ја гарантира стабилноста на производите, напреден онлајн систем за контрола на дебелината на затворена јамка, прецизна контрола на секој аспект од дистрибуцијата на мерачот на дебелина на производот, со 24 часа офлајн тестирање на производи за следење на QC за да се обезбеди континуирана и стабилна изведба на производот.

3. Посветеност за квалитет

Опремени сме со софистицирана гасопропустлива, пропустлива, анализа на дебелината на слојот, тестирање на истегнување, опрема за тестирање на серии на триење, имаме искусна, вешти, иновативна и ефикасна организација и не штедиме напор во потрагата по одржливи процеси и подобрување на процесот, гарантираме обезбедување комплетни процеси на следливост на производите преку глобалните стандарди за храна и квалитет и индустриски стандарди за производи за медицински додатоци, обезбедување детална документација за производот, ригорозен процес на тестирање и сеопфатни податоци за тестирање на производот.