сите категории

локација: Дома>За Баиксин>културата во компанијата

културата во компанијата

Шангај Baixin материјали за пакување Co., Ltd was founded in June 2007, located in China's economic hub of Shanghai said, is a professional manufacturer of multi-layer co-extruded film, we are engaged in the production of seven co-extruded film, вакуумска торба, ten layer co-extruded film, research and development co-extruded high barrier sheet, flexible production, sales and services. The total investment is 120 million yuan, covers an area of 20,000 square meters, construction area of 13,000 square meters, including an investment of 50 million yuan, the second phase investment of 70 million yuan, a project to introduce the most advanced of the seven co-Canada extruded film production line 3, the annual output of 5,000 tons. Phase II introduced the world's most advanced German ten layer co-extruded cast production line put into operation at the end of March 2013, it has now reached the annual output of 12,000 tons. The company introduced the world's most advanced production equipment seven co-extruded film co-extruded high barrier sheet production line in 2015, the annual output of 18,000 tons.

Компанијата ја претстави најнапредната опрема за производство во светот со седум ко-екструдирани филмски ко-екструдирани листови со висока бариера производствена линија во 2015 година, со годишно производство од 18,000 тони. Компанијата има 100,000 GMP стандарди во согласност со целосно затворена производствена работилница. Опремен со најнапредната во светот прецизна пропустливост на кислород, пропустливост на вода, дебелина, напнатост, коефициент на триење и друга опрема за откривање. Компанијата го усвои сертификатот за систем за управување со ISO9001: 2000 и сертификација за квалитет и безбедност QS, во согласност со сертификацијата од FDA на САД. Најголем дел од производите се извезуваат во САД, Европа, Канада, Австралија и други земји. Широко се користат: месни производи, грицки, производи од соја, крем производи, електронски производи, ПХБ плоча, текстил, производи од пердуви, хемиско вакумско пакување.

Напредна коса - развојна програма: Пионерска и иновативна и ефикасна имплементација на стратегијата на Групацијата; напредува, да создаде основни компетенции на претпријатието.

Напредна коса - деловна филозофија: Посветени на индустријата на производи за пакување од пластична фолија, потрудете се да користиме иновации и професионално, доверливо пакување од пластична фолија.

година на - духот на претпријатието: Интегритет ефикасна, прагматична иновација и градење на удел.

Напредна коса - Квалитет: стремеж кон квалитет, извонредност, интегритет и систем за квалитет на градење.

Напредна коса - Претпријатичка мисија: Глобален лидер во технологијата на материјали и дизајнот на пакување, компанијата нуди најсигурно и идно Денес, најнапредно пакување на производи.