сите категории

локација: Дома>Baixin производ>Бариера - вакуум торба

Бариера - вакуум торба

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd. е меѓународен лидер и има долгогодишно искуство во производство на повеќеслоен производител на ко-екструдирани филмови, ние специјализиравме за производство на седум ко-екструдирани филмови, единаесет слој ко-екструдиран лиен филм , EVOH ко-екструдирани листови со висока бариера, вакуумска кеса, компании за продукција на стреч филмови.