сите категории

локација: Дома>Baixin производ>Бариера - вакуум торба

Бариера - вакуум торба

Вакуумски кеси, херметички кеси, замрзнати кеси

Структура♦vacuum bags,airtight bag,frozen bags
Сертификат♦ СГС што го покажува нашето добро е усогласен со ФДА


vacuum bags,airtight bag,frozen bags


вакуум кеси, херметички кеси, замрзнати кеси


Нашата вакуумска торбичка го продолжува рокот на траење на вашите производи со отстранување на кислородот и елиминирање на загубата од дехидрација и замрзнувачот

· Материјали PE/PA,PP/PA,PE/EVOH,PP/PA/EVOH,PE/PA/EVOH

· Силна бариерна изведба за зачувување на мирисот на храната

· Се применува на производи за стерилизација со 30 минути со пареа

· Издржлив за високи температури како 110, 120, 130

· 1) погоден за сите видови пакување замрзната храна

· 2) одлична отпорност на замрзнување

· 3) својство на топлинско запечатување со ниска температура

· 4) висока транспарентност

· 5) одлична бариера за влага, кислород и гас

· 6) супериорен квалитет на печатење

· 7) произведени според спецификациите на клиентот

Замрзната вакуумска кеса изработена од коекструдиран филм со висока бариера што може да спречи артиклите да формираат пареа, арома, мувла, кислород, резервен квалитет и вкус на артиклите, исто така може да го продолжи рокот на траење на храната и дава одлична самопрезентација.

♦ПЕ/Врвати/ПА/Врвати/ПЕ

♦ПП/вратоврска/ПА/вратоврска/ПЕ

♦PA/TIE/EVOH/вратоврска/PE

♦PE/Te/PA/EVOH/PA/Tie/PE

♦PP/TIE/PA/EVOH/PA/tie/PE

Отпорност на пункција;

Чувајте свежо;

Транспарентност;

Антикорозија;

достапно печатење во боја;

Материјал со висока јачина за тешка содржина;

Висока бариера за влага.