sadaya Kategori

location: Imah>News Center>News Company

Shanghai Baixin bungkusan Bahan Co., Ltd.

Data2020-05-28


Pausahaan boga 100,000 standar GMP matuh pinuh enclosed workshop produksi. Dilengkepan perméabilitas oksigén precision paling canggih di dunya, perméabilitas cai, ketebalan, tegangan, koefisien gesekan sareng alat deteksi anu sanés. Pausahaan lulus ISO9001: 2000 sertifikasi sistem manajemen jeung kualitas QS jeung sertifikasi kaamanan, dina garis kalawan sertifikasi FDA AS. Kalolobaan produk anu diékspor ka Amérika Serikat, Eropa, Kanada, Australia jeung nagara séjén. Loba dipaké: produk daging, pangan snack, produk kécap, produk krim, produk éléktronik, dewan PCB, tékstil, produk bulu, bungkusan vakum kimiawi. Pausahaan kuring utamana ngahasilkeun produk nyaéta: tujuh pilem ko-extruded, tujuh pilem manteng ko-extruded, multi-lapisan ko-extruded pilem manteng panghalang tinggi, tujuh vakum ko-extruded, EVOH pilem panghalang tinggi coextruded, jumlahna aya sapuluh lapisan matak extruded. pilem. Produk parantos diaku sacara lega di bumi sareng di luar negeri, sareng penjualan naék. Inpo ékonomi kana jaman globalisasi, pausahaan pageuh nangkep "inovasi ilmiah sarta téhnologis, ngungudag tina kaunggulan, babagi harmonis" konsép pangwangunan sarta terus ngamekarkeun produk anyar, sarta terus ngamekarkeun téhnologi anyar jeung ngaronjatkeun daya saing komprehensif produk, jeung terus ningkatkeun tingkat layanan bisnis. Taat kana "kasuksésan customer urang téh kasuksésan urang," ngembangkeun gagasan, Persib kana syarat customer terus memotivasi diri!