sadaya Kategori

location: Imah>News Center>News Company

EVOH kauntungan Singkat

Data2020-05-28

Kauntungan EVOH Singkat: Panghalang EVOH mangrupikeun bahan anu paling seueur dianggo. Ieu jenis bahan pilem salian tipe non-stretched, aya dua arah manteng, uap-deposited tipe aluminium, tipe palapis napel, Dua arah manteng aya bungkusan tahan panas pikeun produk steril. Sipat panghalang EVOH gumantung kana eusi étiléna, sakumaha eusi étiléna ningkat sacara umum, sipat panghalang gas turun, tapi gampang diolah. EVOH fitur kasohor nyaéta sipat panghalang gas alus teuing jeung processability alus teuing, sajaba transparansi, gloss, kakuatan mékanis, kalenturan, résistansi abrasion, résistansi tiis jeung kakuatan permukaan pisan alus teuing. Dina widang bungkusan, EVOH lapisan panghalang dijieunna tina komposit mémbran panengah, dipaké dina sakabéh bungkusan teuas jeung lemes; pikeun bungkusan aseptik dina industri pangan, pot panas sareng kantong masak, bungkusan produk susu, daging, jus buah kaléng sareng bumbu; produk non-pangan, bungkusan pikeun pangleyur, péstisida, bahan kimia, struktur hawa-conditioned, dijejeran ku tong béngsin, sarta komponén éléktronik lianna. Dina bungkusan dahareun, EVOH wadahna palastik bisa ngaganti kaca jeung logam peti, pausahaan aquaculture domestik ékspor kadaharan ti laut dina pamakéan PE / EVOH / PA / RVOH / PE lima lapisan co-extruded bungkusan vakum pilem. Ngagancangkeun mémbran komposit EVOH bari ogé diajar di luar negeri EVOH orientasi manteng, sipat panghalang gas anyar pilem EVOH nyaeta tilu kali kinerja pilem EVOH non-stretched aya. Sajaba ti éta, EVOH salaku bahan panghalang ogé bisa dilarapkeun ka bahan bungkusan résin sintétik séjén, ngawula pikeun nguatkeun efek sipat panghalang.


Ringkesan ringkes kaunggulan EVOH:

Dina lingkungan kalembaban anu handap tiasa nyayogikeun kinerja halangan anu luhur

Pangaruh panghalang anu hadé tina bahan kimia, kalebet kalolobaan lemak sareng minyak, asam sareng pestisida pelarut.

Transparansi Tinggi: pikeun mastikeun operasi betah palaksanaan

Bau seungit, rasa alus

EVOH kalawan rupa-rupa polimér pikeun ngahontal coextrusion

kategori panas