sadaya Kategori

location: Imah>Baixin Produk>EVOH Barrier trays / lambaran

EVOH Barrier trays / lambaran

Aplikasi Film panghalang EVOH

merekpilem panghalang EVOH aplikasi
boga sipat hususTransparansi éksternal, gloss, kakuatan mékanis


Pilem panghalang EVOH aplikasi

EVOH pilem panghalang geus paling loba dipaké bahan panghalang tinggi


EVOH pilem panghalang geus paling loba dipaké bahan panghalang tinggi. Ieu jenis bahan pilem salian tipe non-stretched, aya dua arah manteng, uap-deposited tipe aluminium, tipe palapis napel, dua arah manteng aya bungkusan tahan panas pikeun produk steril.


EVOH sipat panghalang pilem panghalang gumantung kana eusi étiléna, sakumaha eusi étiléna naek sacara umum, sipat panghalang gas ngurangan, tapi betah ngolah.

Fitur anu kasohor nyaéta pilem penghalang EVOH anu gaduh sipat penghalang gas anu saé sareng kamampuan prosés anu saé, salian transparansi, gloss, kakuatan mékanis, kalenturan, résistansi abrasion, résistansi tiis sareng kakuatan permukaan anu saé pisan. Dina widang bungkusan, EVOH lapisan panghalang dijieunna tina komposit mémbran panengah, dipaké dina sakabéh bungkusan teuas jeung lemes; pikeun bungkusan aseptik dina industri pangan, pot panas sareng kantong masak, bungkusan produk susu, daging, jus buah kaleng sareng bumbu; produk non-pangan, bungkusan pikeun pangleyur, bahan kimia, struktur hawa-conditioned, dijejeran ku tong béngsin, sarta komponén éléktronik lianna. Dina bungkusan dahareun, EVOH wadahna palastik bisa ngaganti kaca jeung logam peti, pausahaan aquaculture domestik ékspor kadaharan ti laut dina pamakéan PE / EVOH / PA / RVOH / PE lima lapisan co-extruded bungkusan vakum pilem. Ngagancangkeun mémbran komposit EVOH bari ogé diajar di luar negeri EVOH orientasi manteng, sipat panghalang gas anyar pilem EVOH nyaeta tilu kali kinerja pilem EVOH non-stretched aya. Sajaba EVOH salaku bahan panghalang ogé bisa coated dina bahan bungkusan résin sintétik séjén, ngawula pikeun nguatkeun efek sipat panghalang.

kategori panas