sadaya Kategori

location: Imah>Baixin Produk>EVOH Barrier trays / lambaran

EVOH Barrier trays / lambaran

High panghalang ko-Tonjolan thermoforming pilem handap

merekpilem panghalang EVOH
boga sipat hususpilem ko-Tonjolan panghalang tinggi


Panghalang tinggi co-extrusion thermoforming pilem handap

l Minyak anu tiasa didahar sareng ghee

l Susu jeung produk laut

l olahan sareng siap tuang

l bungbuahan garing

l Rempah-rempah sareng pulsa

l Teh sareng kopi

l Produk aromatik

l Panas & beku dahareun

l Produk farmasi, médis & kabersihan

l Acar, bubur & puree

1) résistansi tusukan

2) Transparansi

3) Anti korosi

4) Warna percetakan sadia

5) bahan kakuatan High keur eusi beurat

6) panghalang Uap High

1) PE / TIE / PA / TIE / PE

2) PP/TIE/PA/TIE/PE

3) PA / TIE / EVOH / TIE / PE

4) PE/TIE/PA/EVOH/PA/TIE/PE

5) PP/TIE/PA/EVOH/PA/TIE/PE

Ketebalan: 30 micron-300 micron

Rubak: 120mm-780mm

kategori panas