sadaya Kategori

location: Imah>Baixin Produk>EVOH Barrier trays / lambaran

EVOH Barrier trays / lambaran

EVOH, Pa panghalang multilayer co-extruded pilem matak

merekEVOH, Pa panghalang multilayer pilem matak co-extruded
boga sipat hususKalawan EVOH, Pa salaku bahan inti tina multi-lapisan coextrusion matak pilem panghalang (EBF)


EVOH, Pa panghalang multilayer pilem matak co-extruded


EVOH, Pa panghalang multilayer co-extruded pilem matak


Kalawan EVOH, Pa salaku bahan inti tina multi-lapisan coextrusion matak pilem panghalang (EBF)

Sipat panghalang oksigén alus teuing, panghalang oksigén asup;

Alus panghalang bau, panghalang leakage ngajaga rasa produk tina aslina;

Alus manteng ngabentuk uniformity, efisien sarta éféktif meungpeuk cai tetep Uap dikonci daging rangkep;

Alus lalawanan kabocoran jeung kinerja sealing dipercaya, mastikeun yén bungkusan tina vakum atawa kaayaan inflated;

Transparansi tinggi, penampilan pilem gloss tinggi, ningkatkeun kacaangan bungkusan produk sareng jenuh;

Cocog jeung pasteurization-suhu luhur atawa sterilization (PP molded struktur).

Ngaliwatan sipat panghalang alus teuing tina EVOH jeung lapisan pa, bisa éféktif nyegah bahan packing dina zat volatile diskrit jeung odors jeung panghalang Uap luar kontaminasi bungkusan, sarta pamustunganana ngawula pikeun mastikeun kualitas produk jeung manjangkeun rak langsung dijieun syarat bungkusan panghalang tinggi, cocog pikeun daging. , jangjangan, kadaharan ti laut, kéju sarta bungkusan dahareun lianna

Produk daging suhu luhur sareng rendah, produk susu, alat médis sareng bungkusan.

PA / EVOH / PA / PE pilem thermoformed tutup handap handap .110 ° C / 30 menit sterilization

PA / EVOH / PA / PP thermoformed tutup handap tungtung pilem .121 ° C / 30 menit sterilization

PA / EVOH / PA / PE komposit universal, kantong, substrat percetakan

Bahan PA / EVOH / PA / EVA kalayan jinis gampang cimata, nutupan pilem dasar pilem. Dipaké dina rupa-rupa pangan

PA / EVOH / PA / PE bahan bungkusan kulit husus, daging atah, bungkusan kéju 

Diterapkeun kana "FFS" bungkusan otomatis thermoforming tungtung pilem, nutupan pilem, daging low prosés bungkusan awak-kantong langsung, pikeun sakabéh jenis produk pangan sénsitip kayaning daging, kopi jeung bungkusan vakum lianna.

Pikeun PP, PE, PS sareng pilem panutup baki bungkusan sanésna (anu tiasa gampang ngalaan) 

kategori panas