Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin>7 Film Co-extruded

7 Film Co-extruded

7 Lapisan Film EVOH

struktur♦ Co-extruded 7 lapisan lan 11 lapisan
Certificate♦ SGS sing nuduhake kabecikan kita tundhuk karo FDA


7 Lapisan Film EVOH

♦ Panganan kayata daging, sosis, panganan laut, beras, woh-wohan, sayuran, kacang lsp.

♦ Parts Elektronik       

♦Produk kimia  

♦Produk plastik.

A. Luwih cetha 

B. Tahan Tusukan sing luwih dhuwur

7 Lapisan Film EVOH

♦PA/EVOH/PA/PE(CPP)

♦PE/PA/EVOH/PA/PE(CPP)

 1) Diwenehi opsi kaya transparansi, opacity, lsp.

 2) Ndadekake Pack entheng, ekonomi trep lan Versatile

 3) Ndadekake packaging, transportasi lan panyimpenan paling trep

 4) High puncture lan luh Resistance

 5) Kekuwatan segel sing apik banget

 6) Menehi kekuatan ikatan banget

 7) OTR banget banget

 8) Food Grade.