Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Babagan Baixin>Budaya perusahaan

Budaya perusahaan

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd didegaké ing Juni 2007, dumunung ing hub ekonomi China kang Shanghai ngandika, punika Produsèn profesional saka multi-lapisan film co-extruded, kita melu produksi pitu film co-extruded, tas vakum, sepuluh lapisan co-extruded film, riset lan pangembangan co-extruded alangi sheet dhuwur, produksi fleksibel, dodolan lan layanan. Investasi total 120 yuta yuan, kalebu area 20,000 meter persegi, area konstruksi 13,000 meter persegi, kalebu investasi 50 yuta yuan, investasi tahap kapindho 70 yuta yuan, proyek kanggo ngenalake sing paling maju saka pitu. co-Canada extruded film produksi line 3, output taunan 5,000 ton. Phase II ngenalaken paling majeng Jerman sepuluh lapisan co-extruded cast line produksi sijine menyang operasi ing pungkasan Maret 2013, iku saiki wis ngrambah output taunan 12,000 ton. Perusahaan ngenalaken peralatan produksi paling majeng ing donya pitu co-extruded film co-extruded baris produksi sheet alangi dhuwur ing 2015, output taunan 18,000 ton.

Perusahaan ngenalaken peralatan produksi paling majeng ing donya pitu co-extruded film co-extruded baris produksi sheet alangi dhuwur ing 2015, output taunan 18,000 ton. Perusahaan kasebut duwe 100,000 standar GMP sing tundhuk karo bengkel produksi sing ditutup. Dilengkapi karo permeabilitas oksigen presisi paling maju ing donya, permeabilitas banyu, kekandelan, tension, koefisien gesekan lan peralatan deteksi liyane. Perusahaan kasebut lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001: 2000 lan sertifikasi kualitas lan safety QS, selaras karo sertifikasi FDA AS. Umume produk diekspor menyang Amerika Serikat, Eropa, Kanada, Australia lan negara liya. Digunakake kanthi akeh: produk daging, panganan cemilan, produk soya, produk krim, produk elektronik, papan PCB, tekstil, produk bulu, kemasan vakum kimia.

Rambut Lanjut - program pembangunan: Pioneering lan implementasine inovatif lan efisien saka strategi Group kang; maju, kanggo nggawe kompetensi inti perusahaan.

Rambut Lanjut - filosofi bisnis: Darmabakti kanggo industri produk packaging film plastik, apa kita paling apik kanggo nggunakake inovasi lan profesional, packaging film plastik dipercaya.

Taun ka- semangat perusahaan: Integritas efisien, inovasi pragmatis, lan mbangun bareng.

Rambut Lanjut - Kualitas: Ngudi kualitas, keunggulan, integritas lan mbangun sistem kualitas.

Rambut Lanjut - Misi perusahaan: Pimpinan global ing teknologi bahan lan desain kemasan, perusahaan nawakake kemasan produk sing paling dipercaya lan masa depan.

Kategori panas