Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Babagan Baixin>Lowongan

Lowongan


Salesman Perdagangan Luar Negeri
Panggonan kerja: Shanghai
Nomer sing dibutuhake: Sawetara
Tanggal wiwitan lan pungkasan: 2015-01-12
Upah: Bisa nego
Pengalaman Kerja: Apa wae
Syarat Akademik: College
Lowongan Kerja Proyek

1 、 Nggunakake macem-macem platform perdagangan independen, implementasine saka operasi bisnis perusahaan, implementasine saka peraturan perdagangan, berkembang customer;

2 、Nglumpukake informasi pasar jaban rangkah lan informasi industri, nggoleki pelanggan potensial, lan informasi pelanggan target;

3 、 Tanggung jawab kanthi mandiri kanggo ngubungi pelanggan, nyiapake laporan, partisipasi ing negosiasi bisnis, Kontrak, njaga klien;

4 、Melok pameran ing ngarep lan luar negeri, lan ngembangake pelanggan anyar liwat macem-macem saluran, kanggo nggedhekake volume bisnis;

5 、Nglaporake bisnis sing gegandhengan karo karya, lan perkara liyane sing ana hubungane karo atasan sing tanggung jawab;

6 、Cepet mikir, lancar nganggo basa Inggris, kanthi katrampilan komunikasi lan negosiasi sing kuwat.

Sarat

1 、Pendidikan tinggi lan dhuwur, perdagangan internasional lan prioritas utama Inggris;

2 、Keahlian ing basa Inggris, komunikasi lisan lan tulisan bisa lancar, bakal menehi prioritas kanggo basa cilik;

3 、 Luwih saka rong taun pengalaman kerja sing cocog, kenal karo keahlian perdagangan impor lan ekspor;

4 、Kuwat komunikasi bisnis lan rembugan skills, ana pameran, pangembangan sawijining customer;

Kategori panas