Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin

Produk Baixin

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd. minangka pimpinan internasional lan duwe pengalaman pirang-pirang taun ing produksi produsen film multi-lapisan co-extruded, kita khusus ing produksi pitung film co-extruded, sewelas lapisan film cast co-extruded. , EVOH dhuwur alangan co-extruded sheets, tas vakum, perusahaan produksi film babagan.

Kategori panas