Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Babagan Baixin>Gambar Company

Gambar Company

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd.didegaké ing Juni 2007, minangka pimpinan internasional lan wis pirang-pirang taun pengalaman ing produksi multi-lapisan produsèn film co-extruded, kita specialized ing produksi pitu film co-extruded, sewelas lapisan film cast co-extruded, lembaran co-extruded penghalang dhuwur EVOH, tas vakum, perusahaan produksi film stretch. Investasi total 120 yuta yuan, kalebu area 20,000 meter persegi, area konstruksi 13,000 meter persegi, kalebu investasi 50 yuta yuan, investasi fase kapindho 70 yuta yuan, proyek kanggo ngenalake sing paling maju saka pitu. co-Kanada extruded film produksi line 5, output taunan 5,000 ton. Tahap II ngenalaken paling majeng Jerman (WH) sewelas lapisan co-extruded cast line produksi sijine menyang operasi ing pungkasan Maret 2013, saiki wis tekan output taunan 12,000 ton.

Perusahaan ngenalaken paling majeng ing donya pitu co-extruded baris produksi alangi dhuwur sheet ing 2015, output taunan 18,000 ton.

Perusahaan kasebut duwe 100,000 standar GMP sing tundhuk karo bengkel produksi sing ditutup. Dilengkapi karo permeabilitas oksigen presisi paling maju ing donya, permeabilitas banyu, kekandelan, tension, koefisien gesekan lan peralatan deteksi liyane. Perusahaan kasebut lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001: 2000 lan sertifikasi kualitas lan safety QS, selaras karo sertifikasi FDA AS, sertifikasi Standar Global BRC. Umume produk diekspor menyang Amerika Serikat, Eropa, Kanada, Australia lan negara liya. Digunakake kanthi akeh: produk daging, panganan cemilan, produk soya, produk krim, produk elektronik, papan PCB, tekstil, produk bulu, kemasan vakum kimia, kemasan medis, kemasan farmasi, lsp


Perusahaan saya mrodhuksi produk utamane yaiku: pitung film co-extruded, pitung film regangan co-extruded, film regangan multilayer co-extruded penghalang dhuwur multi-fungsi, pitu vakum co-extruded, EVOH barrier co-extruded film, sewelas lapisan co-extruded cast film. Produk wis akeh diakoni ing omah lan ing luar negeri, lan dodolan mundhak. Informasi ekonomi menyang jaman globalisasi, perusahaan kuwat nangkep "inovasi ngelmu lan teknologi, nguber saka kaunggulan, enggo bareng harmonis" konsep pembangunan lan saya ngembangaken produk anyar, lan saya ngembangaken teknologi anyar lan nambah daya saing lengkap produk, lan terus ningkatake tingkat layanan bisnis. Patuhi "sukses pelanggan yaiku sukses kita," pangembangan ide, ketekunan kanggo syarat pelanggan terus menehi motivasi.

Kategori panas