Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Teknologi lan Kualitas

Teknologi lan Kualitas

Bahan Kemasan Shanghai Baixin-Kontrol kualitas


Shanghai Baixin Material Co, Ltd minangka pabrikan, sing khusus ngasilake film plastik sing digunakake kanggo akeh sing diajukake. We nandheske ing tetep inovatif kanggo nyedhiyani kualitas apik 7 lapisan co-extrusion film,tas vakum、11 lapisan co-extrusion film, dhuwur alangi co-extrusion sheet kaku, etc. Kita nguber kualitas lan fokus ing nyetel sistem kontrol kualitas.

1.Shanghai Baixin nganggo teknologi casting co-extrusion majeng kanggo gawé film lapisan 5-11. Film kita dhewe transparan dhuwur, glossiness apik, alangi dhuwur lan kemampuan mbentuk apik. Film kita cocok banget kanggo kemasan thermoforming otomatis lan ketemu kemasan produksi daging olahan umum.

2. We ngimpor kabeh materi kalebu EVOH, PA, PP, PE, EVA, PET saka Company misuwur, BASF, DSM, Exxon mobil, Dow. Materi sing berkualitas bakal diangkut nganggo pipa menyang saben extruder lan proses kasebut ditutup kanthi lengkap supaya ora ana polusi sekunder.

3. Precisely kontrol dening komputer tengah saben kacepetan extruder lan akurasi nganti siji-ewu saka sistem dosis, kanthi njamin stabilitas produk, majeng online sistem kontrol kekandelan daur ulang tertutup, kontrol pas saben aspek saka distribusi meter kekandelan produk , kanthi 24 jam uji coba produk off-line pelacakan QC kanggo njamin kinerja produk sing terus-terusan lan stabil.

4. UHF efek sisih sudhut sawise perawatan lumahing takeup lan flatness apik, supaya prodhuk bisa kanthi ketemu printing, sawise Processing saka komposit lan syarat liyane, ketemu syarat GMP perennial digawe panas workshop isine kabeh pangolahan kanggo entuk produk kanggo mesthekake produk "resik" lan sifat fisik stabil.

1. Sistem Mutu

Kita adhedhasar standar kualitas produk pangan lan aksesoris medis lan standar industri, perusahaan kanthi lengkap ngleksanakake sistem manajemen ERP lan proses manufaktur kanggo nglacak informasi jaringan lan nggawe sistem manajemen kualitas sing ketat lan efektif.

Liwat sertifikasi sistem mutu internasional ISO, produk kasebut cocog karo standar FDA, liwat Pusat Inspeksi Kualitas Produk Plastik Nasional Gubernur inspeksi.

2. Pengawasan Mutu

Dikontrol kanthi tepat dening komputer tengah saben kacepetan extruder lan akurasi nganti sepersewu sistem dosis, kanthi njamin stabilitas produk, sistem kontrol kekandelan tutup tertutup online, kontrol akurat saben aspek distribusi meter ketebalan produk, kanthi 24 jam tes produk off-line pelacakan QC kanggo njamin kinerja produk sing terus-terusan lan stabil.

3. Komitmen Kualitas

Kita dilengkapi karo permeabel gas canggih, permeabel, analisis ketebalan lapisan, tes tensile, peralatan uji seri gesekan, duwe organisasi sing berpengalaman, trampil, inovatif lan efisien, lan ora duwe gaweyan kanggo ngupayakake proses lan perbaikan proses sing lestari, kita njamin nyedhiyakake proses traceability produk lengkap liwat standar pangan lan kualitas global lan standar industri produk aksesoris medical, nyediakake dokumentasi produk rinci, proses testing ketat lan data test produk lengkap.

Kategori panas