Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin>aplikasi

aplikasi

Film kemasan keju lan susu

BrandsFilm kemasan keju lan susu


Film kemasan keju lan susu

1591088706960546

1. Properti rintangan oksigen lan kelembapan sing akeh nyediakake urip kanthi luwih aman lan luwih dawa

2.Milih pilihan sing kasedhiya kanggo tahan sanajan kahanan sing paling angel

3.Pencet glos lan optik, nyilikake lan pasang nyuda sing paling apik ing produk sampeyan

4.Jendhela segel sudhut ngidini gampang nggunakake kabeh sistem Thermoforming

5. Bahan gelar lan warna sing nyedhiyakake solusi kanggo kabeh produk

6.Nanggo mbentuk kemampuan kanggo ningkatake presentasi lan efisiensi

7. Fitur bukaan biasa saka kunci-segel nganti gampang dibukak.