Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin>Penghalang - Kantong vakum

Penghalang - Kantong vakum

Tas vakum, tas kedap udara, tas beku

struktur♦ tas vakum, tas kedap udara,tas beku
Certificate♦ SGS sing nuduhake kabecikan kita tundhuk karo FDA


tas vakum, tas kedap udara,tas beku


tas vakum, tas kedap udara, tas beku


Kanthong vakum kita ngluwihi umur beting produk kanthi ngilangi oksigen lan ngilangi mundhut dehidrasi lan mesin pembeku.

· Bahan PE/PA, PP/PA, PE/EVOH, PP/PA/EVOH, PE/PA/EVOH

· Kinerja Barrier Kuwat kanggo ngreksa pangan Wewangian

· Ditrapake kanggo 30 Menit-Steam-Produk Sterilisasi

· Tahan kanggo suhu Dhuwur kaya 110, 120, 130

· 1) cocok kanggo kabeh jinis packing pangan beku

· 2) tahan beku banget

· 3) suhu kurang panas property sealing

· 4) transparansi dhuwur

· 5) Kelembapan banget, oksigen lan alangi gas

· 6) kualitas printing unggul

· 7) diprodhuksi kanggo specifications klien

Tas vakum beku digawe saka film coextruded penghalang dhuwur sing bisa nyegah barang-barang dadi uap, ambu, jamur, eksigen, kualitas cadangan lan rasa barang, uga bisa nambah umur beting pangan lan menehi presentasi diri sing apik.

♦PE/Tie/PA/Tie/PE

♦PP/tie/PA/tie/PE

♦PA/TIE/EVOH/tie/PE

♦PE/Tie/PA/EVOH/PA/Tie/PE

♦PP/TIE/PA/EVOH/PA/tie/PE

tahan tusukan;

Tansah seger;

Transparansi;

Anti karat;

printing werna kasedhiya;

materi kekuatan dhuwur kanggo isi abot;

Rintangan kelembapan sing dhuwur.