Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin>Kothak wutah sing diunekake

Kothak wutah sing diunekake

kain leleh

Seri kain non-anyaman semprotan cair
Fitur: Fiber fineness nganti 1 ~ 5 m, efek nyaring seragam apik banget
Aplikasi: filtrasi kelas dhuwur, insulasi termal, bahan medis


Kain non-anyaman sing disemprotake

Kain semprotan leleh utamane digawe saka polipropilena, lan diameter serat bisa tekan 1 ~ 5 micron. Serat ultrafine iki kanthi struktur kapiler unik nambah jumlah lan area lumahing serat saben area unit, supaya kain semprotan nyawiji nduweni nyaring sing apik, shielding, jampel lan panyerepan lenga.Iku bisa digunakake ing udhara, bahan filtrasi Cairan, bahan isolasi, bahan nyerep, bahan topeng, bahan insulasi termal, bahan nyerep lenga lan wiping kain lan kothak liyane.

Proses non-woven leleh: pakan polimer - ekstrusi leleh - pambentukan serat - pendinginan - dadi jaringan - tulangan dadi kain.

Range aplikasi

(1) Kain medis lan sanitasi: sandhangan operasi, sandhangan pelindung, kain disinfektan, topeng, popok, serbet wanita, lsp;

(2) Kain dekorasi rumah tangga: kain tembok, taplak meja, sprei, sprei, lsp;

(3) Kain busana: lining, lining adhesive, flocculation, set katun, macem-macem kain ngisor kulit sintetis, lan liya-liyane;

(4) Kain industri: bahan penyaring, bahan insulasi, tas kemasan semen, geotekstil, kain penutup, lsp;

(5) Kain tetanèn: kain proteksi pamotongan, kain pembibitan bibit, kain irigasi, tirai insulasi, lsp;

(6) Liyane: katun ruang, bahan insulasi termal, linoleum, saringan rokok, kantong teh, lsp.

Semprotan molten minangka jantung topeng bedah lan topeng N95.

Topeng bedah lan topeng N95 umume nganggo struktur multi-lapisan, disingkat struktur SMS: ing njero lan njaba, ana lapisan spunbonded siji (S) ing sisih loro; Ing tengah ana lapisan semprotan molten (M), sing umume dibagi. dadi siji-lapisan utawa multi-lapisan.

Kategori panas