сите категории

локација: Дома>Baixin производ>11-ЛЕСНИЧКИ ФИЛМ

11-ЛЕСНИЧКИ ФИЛМ

11слоен лиен филм

Структура♦ 11слоен лиен филм
Сертификат♦ СГС што го покажува нашето добро е усогласен со ФДА,БРЦ...


11слоен лиен филм


Дали сакате да ја одржувате вашата храна свежа?

Дали сакате вашите пакети да бидат нераскинливи?

Дали сакате да го подобрите квалитетот на вашите производи?

Асептично пакување Чуанг Фа ---- Отворање на вратата за безбедна, свежа, шарена и удобна храна.  

„World Standard Factory“, на површина од 80,000 квадратни метри, е основана во 2014 година од Чуанг Фа во Шангај. Чуанг Фа може да достигне производствен капацитет од 10 милијарди пакувања за зачувување на замрзната храна годишно. Чуанг Фа ги увезе најнапредните машини за леење со висока бариера од 11 слоеви и ја разви технологијата за зачувување на замрзната храна која осигурува рибите, ракчињата, овчо месо, говедско месо итн. да го задржат оригиналниот вкус и да не се влошуваат за две години.

Веќе не е сон за зачувување на свежа храна. Кога и да сте, можете да вкусите морска храна штотуку рибарена и овчо месо што штотуку заклано.

Технологијата за зачувување на пакувањето на замрзната храна со висока бариера Чуанг Фа обезбедува задоволителни решенија за сите овие барања.

Погоден за храна под пастеризација и сите видови замрзната храна како што се морска храна, слатководна храна, говедско, овчо, пилешко, кнедли, рибни топки итн.

Чуанг Фа пакувања со пластична фолија со кршлива висока бариера со ниска пропустливост на кислород од 0.5, што осигурува рибата, ракчињата, овчо месо, говедско месо итн. да го задржат оригиналниот вкус и да не се влошуваат за две години.

Жешки категории