сите категории

локација: Дома>Baixin производ>11-ЛЕСНИЧКИ ФИЛМ

11-ЛЕСНИЧКИ ФИЛМ

Медицинско пакување, фармацевтско пакување

Структура♦EVOH/PA/PE 11слоен лиен филм за термоформирање
Сертификат♦ СГС што го покажува нашето добро е усогласен со ФДА,БРЦ...


EVOH/PA/PE 11слоен лиен филм за термоформирање


ко-истиснување на висока бариера долен филм за термоформирање 


материјал: PA/PE/PP/EVOH/TIE 

дебелина: 30 mic - 300 mic 

ширина: 12cm-300cm.

1) Отпорност на пункција

2) Транспарентност

3) Антикорозија

4) Достапно печатење во боја

5) Материјал со висока јачина за тешки содржини

6) Висока бариера за влага

 ♦Масло за јадење и џи

 ♦Млечни и морски производи

 ♦Преработена и подготвена за јадење храна

 ♦Сува овошје

 ♦Зачини и мешунки

 ♦Чај и кафе

 ♦Ароматични производи

 ♦Топла и замрзната храна

 ♦Фармацевтски, медицински и хигиенски производи

 ♦ Туршија, пулпа и пире

1) PE/TIE/PA/TIE/PE

2) PP/TIE/PA/TIE/PE

3) PA/TIE/EVOH/TIE/PE

4) PE/TIE/PA/EVOH/PA/TIE/PE

5) PP/TIE/PA/EVOH/PA/TIE/PE

Дебелина: 30 микрони - 300 микрони

Ширина: 120-780 мм

Неименувано-3

22

33

Неименувано-1

Жешки категории