Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin>11-LAYER CAS FILM

11-LAYER CAS FILM

Film cast 11layer

struktur♦ 11 lapisan cast film
Certificate♦ SGS sing nuduhake kabecikan kita tundhuk karo FDA,BRC ...


Film cast 11layer


Apa sampeyan pengin panganan tetep seger?

Apa sampeyan pengin paket sampeyan ora rusak?

Apa sampeyan pengin nambah kualitas produk sampeyan?

Kemasan Aseptik Chuang Fa ---- Mbukak lawang kanggo panganan sing aman, seger, warni lan trep.  

"World Standard Factory", panutup area 80,000 meter persegi, diadegaké ing 2014 dening Chuang Fa ing shanghai. Chuang Fa bisa nggayuh kapasitas produksi 10 milyar paket pengawetan panganan beku saben taun. Chuang Fa ngimpor paling majeng 11 lapisan mesin casting alangi dhuwur, lan berkembang teknologi pengawetan pangan beku kang ndadekake manawa iwak, urang, mutton, daging sapi, etc.. tetep rasa asli lan ora arep ala ing rong taun.

Wis ora ngimpi babagan pengawetan panganan seger. Kapan wae, sampeyan bisa ngrasakake panganan laut sing mung iwak lan wedhus sing mung disembelih.

Teknologi pengawetan kemasan panganan beku Chuang Fa dhuwur menehi solusi sing marem kanggo kabeh panjaluk kasebut.

Cocog kanggo panganan ing pasteurisasi lan kabeh jinis panganan beku kayata panganan segara, panganan banyu seger, daging sapi, wedhus, pitik, pangsit, bal iwak, lsp.

Chuang Fa breakable paket film plastik alangi dhuwur karo permeation oksigen kurang saka 0.5, kang ndadekake manawa iwak, urang, mutton, daging sapi, etc tetep rasa asli lan ora arep ala ing rong taun.

Kategori panas