Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin>11-LAYER CAS FILM

11-LAYER CAS FILM

Film cast EVOH / PA / PE 11layer kanggo thermoforming

struktur♦EVOH/PA/PE 11layer cast film kanggo thermoforming
Certificate♦ SGS sing nuduhake kabecikan kita tundhuk karo FDA,BRC ...


Film cast EVOH / PA / PE 11layer kanggo thermoforming


co-extrusion alangi dhuwur film ngisor thermoforming 


Bahan: PA/PE/PP/EVOH/TIE 

kekandelan: 30mic--300mic 

jembaré: 12cm-300cm .

1) tahan tusukan

2) Transparansi

3) Anti korosi

4) Printing werna kasedhiya

5) Materi kekuatan dhuwur kanggo isi abot

6) alangi Kelembapan dhuwur

 ♦ Lenga lan ghee sing bisa dipangan

 ♦ Produk susu lan segara

 ♦ Diproses lan, siap dipangan

 ♦ Woh-wohan garing

 ♦ Rempah-rempah lan pulsa

 ♦ Teh lan kopi

 ♦Produk aromatik

 ♦ Panganan panas & beku

 ♦ Produk farmasi, medis & kebersihan

 ♦ Acar, bubur & puree

1) PE/TIE/PA/TIE/PE

2)PP/TIE/PA/TIE/PE

3) PA/TIE/EVOH/TIE/PE

4)PE/TIE/PA/EVOH/PA/TIE/PE

5)PP/TIE/PA/EVOH/PA/TIE/PE

Ketebalan: 30 micron-300 micron

Jembar: 120mm-780mm