Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Pusat Berita>News Industry

Pelanggan - klompok barang umum

Data2020-06-03

Saluran kuping asu biasane ditutupi dening akeh rambut kuping. Rambut kuping sing kandel nyebabake ventilasi saluran kuping sing kurang, utamane VIP kayata ambruk kuping asu, yen ora tansah resik, rentan kanggo rereget, bisa nyebabake mites kuping sing abot, nyebabake otitis media. Bulu kuping ora resik, yen ana banyu ing njero, utawa ana rereget, gampang inflamasi ing kuping, lan kadhangkala kena infeksi kuping. Tarik rambut kuping kanggo mesthekake yen kuping asu duwe ventilasi sing luwih apik lan nyegah rambut kuping ing reged, nyuda kemungkinan infeksi ing mites kuping asu, uga bisa nyegah awak manca ing saluran kuping. Saluran kuping normal kudu resik, ora mambu, ora ana rereget, warna pink. Ing kahanan normal, kita kudu luwih umum asu wis kuping rambute narik Shih Tzu, Poodle, asu Bichon.


Langkah-langkah tarik rambut kuping:

Piranti siap. Iki kalebu: hemostat bubuk kuping, larutan pembersih kuping, katun

wêdakakêna kuping sprinkled ing kuping, pijet sethitik sampeyan bisa nggunakake driji menyang kuping cetha mbusak rambute kuping, lan banjur hemostat kanggo narik rambute kuping resik.

resik kuping rambute narik, perlu kanggo ngresiki kuping karo swab katun dipped Cairan, kuping utama luwih saka liyane saka wêdakakêna kanggo ngresiki munggah kuping asu bisa Fenfen kanca resik banget.

Biasane perawatan kuping asu seminggu biasane 1 utawa 2 kaping apik banget. Uga kanggo ngelingake nduweni, asu narik rambute kuping nalika kita kudu ati-ati, asu nang kuping rawan akeh, pracaya iku bisa babras clip asu, supaya asu diprodhuksi wedi psikologis luwih angel wektu sabanjuré dilakokno.