Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin>EVOH Barrier trays / Sheet

EVOH Barrier trays / Sheet

Aplikasi EVOH Barrier Film

BrandsEVOH barrier film aplikasi
karakteristikTransparansi eksternal, gloss, kekuatan mekanik


EVOH Barrier Film aplikasi

EVOH film alangi wis dadi bahan penghalang dhuwur sing paling akeh digunakake


Film alangi EVOH wis dadi bahan penghalang dhuwur sing paling akeh digunakake. Bahan film jinis iki saliyane kanggo jinis non-stretched, ana rong arah, jinis aluminium sing disimpen uap, jinis lapisan adesif, peregangan rong arah ana kemasan tahan panas kanggo produk steril.


EVOH sipat alangi film alangi gumantung ing isi etilena, minangka isi etilena mundhak ing umum, ing alangi gas situs suda, nanging ease saka Processing.

Fitur penting yaiku film penghalang EVOH sing nduweni sifat penghalang gas sing apik lan kemampuan proses sing apik, saliyane transparansi, kinclong, kekuatan mekanik, keluwesan, tahan abrasi, resistensi kadhemen lan kekuatan permukaan sing apik banget. Ing lapangan packaging, lapisan alangi EVOH digawe saka membran komposit intermediate, digunakake ing kabeh packaging hard lan alus; kanggo kemasan aseptik ing industri panganan, pot panas lan tas masak, kemasan produk susu, daging, jus buah kaleng lan bumbu; produk non-pangan, kemasan kanggo pelarut, bahan kimia, struktur AC, diantrekake karo tong minyak bensin, lan komponen elektronik liyane. Ing kemasan panganan, wadhah plastik EVOH bisa ngganti wadhah kaca lan logam, perusahaan akuakultur domestik ngekspor panganan laut kanthi nggunakake kemasan vakum film co-extruded PE / EVOH / PA / RVOH / PE limang lapisan. Nyepetake membran komposit EVOH nalika uga sinau ing luar negeri orientasi babagan EVOH, sifat penghalang gas anyar saka film EVOH iku kaping telu kinerja saka film EVOH non-stretched ana. Kajaba iku, EVOH minangka bahan penghalang uga bisa dilapisi ing bahan kemasan resin sintetik liyane, kanggo nguatake efek saka sifat penghalang.