Kabeh Kategori

Lokasi: Omah>Produk Baixin>EVOH Barrier trays / Sheet

EVOH Barrier trays / Sheet

EVOH, PA alangi multilayer co-extruded film cast

BrandsEVOH, PA alangi multilayer film cast co-extruded
karakteristikKanthi EVOH, PA minangka bahan inti saka coextrusion multi-lapisan cast film alangi (EBF)


EVOH, PA alangi multilayer film cast co-extruded


EVOH, PA alangi multilayer co-extruded film cast


Kanthi EVOH, PA minangka bahan inti saka coextrusion multi-lapisan cast film alangi (EBF)

Sifat alangi oksigen sing apik, alangi oksigen mlebu;

alangi ambu ora enak banget, kebocoran alangi njaga rasa produk asli;

Banget babagan mbentuk uniformity, efisien lan efektif Watesan banyu tetep Kelembapan dikunci rangkep daging;

resistance puncture apik lan kinerja sealing dipercaya, mesthekake yen packaging vakum utawa inflated negara;

Transparansi dhuwur, tampilan film gloss dhuwur, nambah padhang lan jenuh kemasan produk;

Cocog kanggo pasteurisasi utawa sterilisasi suhu dhuwur (struktur cetakan PP).

Liwat sifat alangi banget saka lapisan EVOH lan PA, bisa èfèktif nyegah materi pengepakan ing bahan kimia molah malih diskrèt lan ambu ora enak lan alangi Kelembapan njaba ketularan packaging, lan wekasanipun ngawula kanggo njamin kualitas produk lan ngluwihi beting langsung nyetak syarat packaging alangi dhuwur, cocok kanggo daging. , unggas, panganan laut, keju lan kemasan panganan liyane

Produk daging suhu dhuwur lan kurang, produk susu, peralatan medis lan kemasan.

PA / EVOH / PA / PE film thermoformed tutup ngisor ngisor .110 ° C / 30 menit sterilisasi

PA / EVOH / PA / PP thermoformed tutup sawise mburi film .121 ° C / 30 menit sterilization

PA / EVOH / PA / PE komposit universal, tas, substrat cetak

Bahan PA / EVOH / PA / EVA kanthi jinis gampang sobek, nutupi film dasar film. Digunakake ing macem-macem panganan

PA / EVOH / PA / PE bahan kemasan kulit khusus, daging mentah, kemasan keju 

Applied kanggo "FFS" packaging otomatis thermoforming mburi film, panutup film, daging kurang awak-bag proses packaging langsung, kanggo kabeh jinis produk pangan sensitif kayata daging, warung lan vakum packaging liyane

Kanggo PP, PE, PS lan film tutup tray kemasan liyane (sing bisa gampang mbukak)