сите категории

локација: Дома>Baixin производ>7 ко-екструдиран филм

7 ко-екструдиран филм

Филм EVOH со 7 слој

Структура♦Ко-екструдирани 7 слој и 11 слој
Сертификат♦ СГС што го покажува нашето добро е усогласен со ФДА


Филм EVOH со 7 слој

♦Храна како што се месо, колбаси, морска храна, ориз, овошје, зеленчук, јаткасти плодови и др.

♦Електронски делови       

♦Хемиски производи  

♦Пластични производи.

A.Подобра јасност 

B.Повисока отпорност на пункција

7 слој Филм EVOH

♦PA/EVOH/PA/PE(CPP)

♦PE/PA/EVOH/PA/PE(CPP)

 1) Обезбедени со опции како што се транспарентност, непроѕирност, итн.

 2) Го прави пакетот лесен, економски удобен и разноврсен

 3) Го прави пакувањето, транспортот и складирањето најзгодно

 4) Висока отпорност на пункција и кинење

 5) Многу добра јачина на заптивка

 6) Дава одлична сила на врската

 7) Многу многу низок OTR

 8) Одделение за храна.

Жешки категории