сите категории

локација: Дома>Baixin производ>7 ко-екструдиран филм

7 ко-екструдиран филм

Најлонски филм

Структура5-слој или 7-слој повеќеслоен ко-екс
материјалPP/PE/PA/EVOH/Врвати итн.


Најлонски филм

отпорност на висока бариера, пункција и цврстина, Овој филм за цевки има висока отпорност на пункција и цврстина, високи бариерни својства кога се користи за пакување храна, месо, млеко во прав, хемиски производ.


дебелина: 30-300 микрони 

1) цврстина и сила.

2) Ефект на фино обликување

3) Добра топлинска запечатливост

4) Високо транспарентен

5) Висока бариера

Ние можеме да ја произведеме стоката според барањето на клиентот

Жешки категории