сите категории

локација: Дома>Baixin производ>7 ко-екструдиран филм

7 ко-екструдиран филм

Повеќеслоен најлонски филм од 7 слоја

Структура♦ Ко-екструдиран 7 слој и 11 слој
Сертификат♦ СГС што го покажува нашето добро е усогласен со ФДА


Повеќеслоен најлонски филм од 7 слоја

♦ Храна како месо, колбаси, морска храна, ориз, овошје, зеленчук, ореви и др.

♦ Електронски делови       

♦ Хемиски производи  

♦ Пластични производи.

♦PA/PE(CPP)

♦PE/PA/PE(CPP)

♦ PA / EVOH / PA / PE (CPP)

♦ PE / PA / EVOH / PA / PE (CPP)

1) Обезбедени се опции како транспарентност, непро opирност, итн.

 2) Го прави пакетот лесен, економски удобен и разноврсен

 3) Ги прави најпогодни пакувањето, транспортот и складирањето

 4) Отпорност на висока пункција и солза

 5) Многу добра цврстина на заптивката

 6) Дава одлична цврстина на врската

 7) Одделение за храна.