сите категории

локација: Дома>Baixin производ>Половни плочи на EVOH / Лист

Половни плочи на EVOH / Лист

EVOH, PA бариера повеќеслоен ко-екструдиран лиен филм

брендовиEVOH, повеќеслојна бариера PA ко-екструдиран лиен филм
КарактеристичноСо EVOH, PA како јадро на материјалот за повеќеслојна коекструзија бариерен филм (EBF)


EVOH, повеќеслојна бариера PA ко-екструдиран лиен филм


EVOH, PA бариера повеќеслоен ко-екструдиран лиен филм


Со EVOH, PA како јадро на материјалот за повеќеслојна коекструзија бариерен филм (EBF)

Одлични својства на кислородна бариера, кислородна бариера за влез;

Одлична бариера за мирис, бариера истекување одржување на производот вкус на оригиналот;

Одличното истегнување формирајќи униформност, ефикасно и ефективно блокирање на водата ја задржува влагата заклучено пакуваното месо;

Добар пункција отпор и сигурен запечатување перформанси, се осигура дека пакувањето на вакуум или надуени состојба;

Висока транспарентност, изглед на филм со висок сјај, ја подобрува осветленоста и заситеноста на пакувањето на производот;

Погоден за високотемпературна пастеризација или стерилизација (ПП обликувана структура).

Преку одличните бариерни својства на слоевите EVOH и PA, може ефикасно да го спречи материјалот за пакување во дискретни испарливи материи и мириси и бариера за влага надвор од контаминација на пакувањето, и на крајот да послужи за да се обезбеди квалитет на производот и да се прошират директно обликуваните барања за пакување со висока бариера, погодни за месо. , пакување од живина, морска храна, сирење и друга храна

Месни производи со високи и ниски температури, млечни производи, медицинска опрема и пакување.

PA / EVOH / PA / PE филм термоформиран долен капак под .110 ° C / 30 минути стерилизација

PA / EVOH / PA / PP термоформиран капак по крајот на филмот .121 ° C / 30 минути стерилизација

PA / EVOH / PA / PE универзален композит, торба, подлога за печатење

Материјал PA / EVOH / PA / EVA со лесно кинечки тип, кој покрива филмска основа. Се користи во разни видови храна

PA / EVOH / PA / PE специјални материјали за пакување со кожа, сурово месо, пакување сирење 

Се применува на „FFS“ автоматско пакување термоформирачки крај на филмот, филм за покривање, процес на пакување месо со ниска каросерија директно, за сите видови чувствителни прехранбени производи како што се месо, кафе и други вакуумски пакувања

За PP, PE, PS и други фолии за покривање на фиоката за пакување (кој лесно може да се изложи) 

Жешки категории