сите категории

локација: Дома>Baixin производ>Половни плочи на EVOH / Лист

Половни плочи на EVOH / Лист

Долниот филм со термоформирање со ко-екструзија со висока бариера

брендовиEVOH бариера филм
Карактеристичнофилм за ко-истиснување со висока бариера


Ко-истиснување на висока бариера долен филм за термоформирање

l Масло за јадење и џи

l Млечни и морски производи

l Обработена и подготвена за јадење храна

л Суво овошје

l Зачини и мешунки

l Чај и кафе

l Ароматични производи

l Топла и замрзната храна

l Фармацевтски, медицински и хигиенски производи

л Кисели краставички, пулпа и пире

1) Отпорност на пункција

2) Транспарентност

3) Антикорозија

4) Достапно печатење во боја

5) Материјал со висока јачина за тешки содржини

6) Висока бариера за влага

1) PE/TIE/PA/TIE/PE

2) PP/TIE/PA/TIE/PE

3) PA/TIE/EVOH/TIE/PE

4) PE/TIE/PA/EVOH/PA/TIE/PE

5) PP/TIE/PA/EVOH/PA/TIE/PE

Дебелина: 30 микрони - 300 микрони

Ширина: 120-780 мм