Të gjitha kategoritë

Rental: home>Rreth Baixin>Kompania Kultura

Kompania Kultura

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd u themelua në qershor 2007, e vendosur në qendrën ekonomike të Kinës të Shangait tha, është një prodhues profesionist i filmit të bashkëekstruduar me shumë shtresa, ne jemi të angazhuar në prodhimin e shtatë filmave të bashkëekstruduar, qeseve vakum, filmit të bashkëekstruduar me dhjetë shtresa , kërkim dhe zhvillim fletë barrierë të lartë të bashkëekstruduar, prodhim fleksibël, shitje dhe shërbime. Investimi total është 120 milionë juanë, mbulon një sipërfaqe prej 20,000 metrash katrorë, sipërfaqe ndërtimi prej 13,000 metrash katrorë, duke përfshirë një investim prej 50 milionë juanë, investimi i fazës së dytë prej 70 milionë juanë, një projekt për të prezantuar më të avancuarin nga shtatë. bashkë-Kanada linja e prodhimit të filmit ekstruded 3, prodhimi vjetor prej 5,000 ton. Faza II prezantoi linjën më të avancuar në botë të prodhimit gjerman të derdhjes së bashkëekstruduar me dhjetë shtresa, e vënë në punë në fund të marsit 2013, ajo tani ka arritur prodhimin vjetor prej 12,000 tonësh. Kompania prezantoi pajisjet më të avancuara të prodhimit në botë me shtatë linja të prodhimit të fletëve me barrierë të lartë të bashkëekstruduar me shtatë filma të bashkëekstruduar në 2015, prodhim vjetor prej 18,000 tonësh.

Kompania prezantoi pajisjet më të avancuara të prodhimit në botë me shtatë linja të prodhimit të fletëve me barrierë të lartë të bashkëekstruduar me shtatë filma të bashkëekstruduar në 2015, prodhim vjetor prej 18,000 tonësh. Kompania ka 100,000 standarde GMP në përputhje me punëtorinë e prodhimit të mbyllur plotësisht. E pajisur me përshkueshmërinë më të përparuar të oksigjenit, përshkueshmërinë e ujit, trashësinë, tensionin, koeficientin e fërkimit dhe pajisje të tjera të zbulimit me precizion më të avancuar në botë. Kompania kaloi certifikimin ISO9001: 2000 të sistemit të menaxhimit dhe certifikimin e cilësisë dhe sigurisë QS, në përputhje me certifikimin e FDA të SHBA. Shumica e produkteve eksportohen në Shtetet e Bashkuara, Evropë, Kanada, Australi dhe vende të tjera. Përdoret gjerësisht: produkte mishi, ushqime të lehta, produkte soje, produkte kremi, produkte elektronike, pllaka PCB, tekstile, produkte me pupla, paketim kimik me vakum.

Flokë të avancuar - Programi i zhvillimit: Zbatim pionier dhe inovativ dhe efikas i strategjisë së Grupit; ecni përpara, për të krijuar kompetenca thelbësore të ndërmarrjes.

Flokë të avancuar - Filozofia e biznesit: Të përkushtuar ndaj industrisë së produkteve të paketimit të filmave plastikë, bëjmë çmos për të përdorur inovacionin dhe paketimin profesional dhe të besueshëm të filmit plastik.

viti i - fryma e sipërmarrjes: Integritet efikas, inovacion pragmatik dhe ndërtim i aksioneve.

Flokë të avancuar - Cilësia: Kërkimi i cilësisë, përsosmërisë, integritetit dhe sistemit të cilësisë së ndërtimit.

Flokë të avancuar - Misioni i ndërmarrjes: Një lider global në teknologjinë e materialeve dhe dizajnin e paketimit, kompania ofron paketimin më të besueshëm dhe të ardhshëm në ditët e sotme, paketimin më të avancuar të produkteve.