Të gjitha kategoritë

Rental: home>Qendra e Lajmeve>Industry News

Si të kontrolloni filmin e shtrirjes së pengesës së cilësisë së printimit?

Të dhënat 2020-05-28


Faktorët që ndikojnë në cilësinë e filmit të shtrirë me pengesë ka shumë përpunim, printimi është një prej tyre, atëherë si të kontrollohet cilësia e printimit të shtrirjes së filmit?Në filmin e shtrirjes së përpunimit, kontrolloni mjedisin e printimit, temperatura dhe lagështia në dyqanin e printimit ndryshon në materiali i nënshtresës dhe funksionaliteti i bojës ka një ndikim të caktuar, mjedisi është shumë i thatë mund të shkaktojë vështirësi në shtypjen e filmit statik; mjedisi është shumë i lagësht, nëse boja e thatë nuk është e bollshme, do të ndikojë në qëndrueshmërinë e bojës. Kështu, ajo duhet të kontrollojë rreptësisht pengesën e membranës tërheqëse të temperaturës së ambientit brenda dhomës së shtypjes dhe lagështinë absolute, të përpiqet ta bëjë atë të përmbahet në konstante absolute dhe të sigurojë ajrim të mirë , për të rritur shkallën e shfaqjes së problemeve të printimit, në përgjithësi, për të kontrolluar temperaturën e seminarit midis 18 ℃ ~ 25 ℃ është e përshtatshme, insistoni në lagështinë absolute midis 60% dhe 70% është e përshtatshme. 
Në procesin e shtypjes së filmit të shtrirë me pengesë të lartë, përveç ndikimit mjedisor të cilësisë së printimit ka një ndikim të madh në cilësinë e cilësisë së printimit me ngjyrë është shumë i madh.

Kategoritë e nxehta