Të gjitha kategoritë

Rental: home>Rreth Baixin>Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd. u themelua në qershor 2007, është një lider ndërkombëtar dhe ka shumë vite përvojë në prodhimin e prodhuesit të filmave të bashkëekstruduar me shumë shtresa, ne jemi specializuar në prodhimin e shtatë filmave të bashkëekstruduar, njëmbëdhjetë avokat film i hedhur bashkë-ekstruduar, fletë të bashkëekstruduara me pengesë të lartë EVOH, qese vakumi, kompanitë e prodhimit të filmave të shtrirjes. Investimi total është 120 milion juanë, mbulon një sipërfaqe prej 20,000 metrash katrorë, sipërfaqe ndërtimi prej 13,000 metrash katrorë, duke përfshirë një investim prej 50 milion juanë, investimi i fazës së dytë prej 70 milion juanë, një projekt për të prezantuar më të avancuarin nga shtatë. bashkë-Kanada linja e prodhimit të filmit extruded 5, prodhimi vjetor prej 5,000 ton. Faza II prezantoi linjën më të përparuar në botë të prodhimit të derdhjes së njëmbëdhjetë shtresave të Gjermanisë (WH) e vënë në punë në fund të marsit 2013, ajo tani ka arritur prodhimin vjetor prej 12,000 tonësh.

Kompania prezantoi linjën më të avancuar në botë të prodhimit të fletëve me barrierë të lartë me shtatë bashkëekstruduar në vitin 2015, prodhim vjetor prej 18,000 tonësh.

Kompania ka 100,000 standarde GMP në përputhje me punëtorinë e prodhimit të mbyllur plotësisht. E pajisur me përshkueshmërinë më të përparuar të oksigjenit, përshkueshmërinë e ujit, trashësinë, tensionin, koeficientin e fërkimit dhe pajisje të tjera të zbulimit me precizion më të avancuar në botë. Kompania kaloi certifikimin e sistemit të menaxhimit ISO9001: 2000 dhe certifikimin e cilësisë dhe sigurisë QS, në përputhje me certifikimin e FDA të SHBA-së, certifikimin Standard Global BRC. Shumica e produkteve eksportohen në Shtetet e Bashkuara, Evropë, Kanada, Australi dhe vende të tjera. Përdoret gjerësisht: produkte mishi, ushqime të lehta, produkte soje, produkte kremi, produkte elektronike, pllaka PCB, tekstile, produkte me pupla, paketim kimik me vakum, paketim mjekësor, paketim farmaceutik etj.


Kompania ime kryesisht prodhon produkte janë: shtatë film të bashkëekstruduar, shtatë film shtrirje të bashkëekstruduar, film shtrirjeje me shumë shtresa me barrierë të lartë shumëfunksionale, shtatë vakum të bashkëekstruduar, film me barrierë EVOH të bashkëekstruduar, njëmbëdhjetë shtresa të bashkëekstruduara film i hedhur. Produktet janë vlerësuar gjerësisht brenda dhe jashtë vendit dhe shitjet janë në rritje. Informacioni ekonomik në epokën e globalizimit, kompania kap me vendosmëri konceptin e zhvillimit "inovacionin shkencor dhe teknologjik, ndjekjen e përsosmërisë, ndarjen harmonike" dhe zhvillon vazhdimisht produkte të reja, dhe vazhdimisht zhvillon teknologji të reja dhe përmirëson konkurrencën gjithëpërfshirëse të produkteve, dhe përmirësimin e vazhdueshëm të niveleve të shërbimit të biznesit. Respektoni "suksesi i klientit është suksesi ynë", zhvillimi i ideve, këmbëngulja ndaj kërkesave të klientëve vazhdojnë të motivojnë veten e tyre.

Kategoritë e nxehta