Të gjitha kategoritë

Rental: home>Produkti Baixin>Tabaka / Fletë pengesash EVOH

Tabaka / Fletë pengesash EVOH

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd. është një lider ndërkombëtar dhe ka shumë vite përvojë në prodhimin e prodhuesit të filmave të bashkëekstruduar me shumë shtresa, ne jemi të specializuar në prodhimin e shtatë filmave të bashkëekstruduar, filmit të derdhur me njëmbëdhjetë shtresa të bashkëekstruduara , EVOH fletë të bashkëekstruduara me pengesë të lartë, qese me vakum, kompani të prodhimit të filmave streçues.