Të gjitha kategoritë

Rental: home>Rreth Baixin>Rekrutim

Rekrutim


Shitës i tregtisë së jashtme
Vendi i punës: Shanghai
Numri i nevojshëm: Disa
Datat e fillimit dhe të përfundimit: 2015-01-12
Paga: E diskutueshme
Përvoja e punës: Çdo
Kërkesat akademike: Kolegji
Përgjegjësitë e punës

1 、Përdorimi i një shumëllojshmërie platformash tregtare të pavarura, zbatimi i operacioneve të biznesit të kompanisë, zbatimi i rregulloreve të tregtisë, zhvillimi i klientit;

2 、Mblidhni informacione mbi tregun e huaj dhe informacione për industrinë, duke kërkuar për klientët e mundshëm dhe informacionin e synuar për klientët;

3 、Përgjegjës i pavarur për kontaktimin e klientëve, përgatitjen e raporteve, pjesëmarrjen në negociatat e biznesit; Kontratat, mirëmbajtjen e klientit;

4 、Ka marrë pjesë në ekspozita brenda dhe jashtë vendit dhe zhvillon klientë të rinj përmes kanaleve të ndryshme, për të zgjeruar volumin e biznesit;

5 、Raportimin e biznesit lidhur me punën, dhe çështje të tjera që kanë të bëjnë me eprorët e tyre të përgjegjshëm;

6 、Mendim i shpejtë, i rrjedhshëm anglisht, me aftësi të forta komunikimi dhe negocimi.

Kualifikim

1 、Arsimi terciar dhe i lartë, tregtia ndërkombëtare dhe prioriteti kryesor anglez;

2 、Njohuri në anglisht, komunikimi me gojë dhe me shkrim mund të rrjedhshëm, do t'i japë përparësi gjuhës së vogël;

3 、Më shumë se dy vjet përvojë pune përkatëse, të njohur me ekspertizën e tregtisë së importit dhe eksportit;

4 、Aftesi te forta komunikimi dhe negocimi biznesi, ka ekspozita, zhvillimi i pavarur i klientit;

Kategoritë e nxehta