Të gjitha kategoritë

Rental: home>Teknologjia dhe Cilësia

Teknologjia dhe Cilësia

Materialet e paketimit Baixin Shanghai-Kontrolli i cilësisë


Shanghai Baixin Material Co, Ltd, është prodhuesi, i cili është i specializuar në prodhimin e filmit plastik që përdoret gjerësisht për shumë fusha. Ne insistojmë të mbajmë inovativë për të furnizuar film bashkëekstruksion me 7 shtresa me cilësi të mirë.qese vakumi、Film bashkë-ekstruksioni me 11 shtresa、Fletë e ngurtë me bashkë-ekstruksion me pengesë të lartë, etj. Ne ndjekim cilësinë dhe fokusohemi në ngritjen e sistemit të kontrollit të cilësisë.

1.Shanghai Baixin miraton teknologjinë e avancuar të derdhjes me bashkë-ekstruksion për të prodhuar film me shtresa 5-11. Filmi ynë ka transparencë të lartë, shkëlqim të mirë, pengesë të lartë dhe aftësi të mirë formuese. Filmi ynë është veçanërisht i përshtatshëm për ambalazhim termoformues automatik dhe për të përmbushur paketimin e përgjithshëm të prodhimit të mishit të përpunuar.

2.Ne importuam të gjithë materialin duke përfshirë EVOH,PA,PP,PE,EVA,PET nga kompania e famshme, BASF,DSM, Exxon mobil, Dow. Materiali i kualifikuar do të transportohet me tubacion në çdo ekstruder dhe procesi është plotësisht i mbyllur për të shmangur ndotjen dytësore.

3. E kontrolluar me saktësi nga një kompjuter qendror çdo ekstruder shpejtësi dhe saktësi deri në një të mijëtën e sistemit të dozimit, garanton plotësisht stabilitetin e produkteve, sistem të avancuar në internet të kontrollit të trashësisë së lakut të mbyllur, kontroll të saktë të çdo aspekti të shpërndarjes së njehsorit të trashësisë së produktit , me 24 orë gjurmim QC të testimit të produktit jashtë linje për të siguruar performancën e vazhdueshme dhe të qëndrueshme të produktit.

Efektet anësore 4.UHF të gjera pas trajtimit sipërfaqësor të marrjes dhe rrafshimit të mirë, në mënyrë që produkti të mund të përmbushë plotësisht printimin, pas përpunimit të përbërjeve dhe kërkesave të tjera, të plotësojë kërkesat e GMP punëtoria e nxehtë shumëvjeçare mbulon të gjitha proceset për të arritur produktet në sigurojnë produkte "të panjollë" dhe veti fizike të qëndrueshme.

1. Sistemi i cilësisë

Ne bazuar në standardet globale të cilësisë së produkteve ushqimore dhe aksesorë mjekësorë dhe standardet e industrisë, kompania zbaton plotësisht sistemet e menaxhimit të ERP dhe proceset e prodhimit për të gjurmuar informacionin e rrjetit dhe për të krijuar një sistem të rreptë dhe efektiv të menaxhimit të cilësisë.

Nëpërmjet certifikimit ndërkombëtar të sistemit të cilësisë ISO, produktet plotësojnë standardet e FDA, nëpërmjet Qendrës Kombëtare të Inspektimit të Cilësisë së Produkteve Plastike të Guvernatorit të inspektimit.

2. Mbikëqyrja e cilësisë

E kontrolluar me saktësi nga një kompjuter qendror çdo ekstruder shpejtësi dhe saktësi deri në një të mijëtën e sistemit të dozimit, garanton plotësisht stabilitetin e produkteve, sistem të avancuar në internet të kontrollit të trashësisë së lakut të mbyllur, kontroll të saktë të çdo aspekti të shpërndarjes së njehsorit të trashësisë së produktit, me 24 orë gjurmim QC i testimit të produktit jashtë linjës për të siguruar performancën e vazhdueshme dhe të qëndrueshme të produktit.

3. Përkushtimi për cilësinë

Ne jemi të pajisur me pajisje të sofistikuara të përshkueshme nga gazi, të depërtueshme, analiza të trashësisë së shtresës, testim në tërheqje, pajisje testimi të serisë së fërkimit, kemi një organizim me përvojë, të aftë, inovativ dhe efikas dhe nuk kursejmë asnjë përpjekje në ndjekjen e proceseve të qëndrueshme dhe përmirësimin e procesit, ne garantojmë ofrimin e proceset e plotë të gjurmueshmërisë së produktit përmes standardeve globale të ushqimit dhe cilësisë dhe standardeve të industrisë së produkteve të aksesorëve mjekësorë, duke ofruar dokumentacion të detajuar të produktit, proces rigoroz të testimit dhe të dhëna gjithëpërfshirëse të testit të produktit.