сите категории

локација: Дома>Центар за новости>индустрија Вести

Процес за квалитет за придружба со протегала филм со бариера

Податоци 2020-06-03

Без оглед на технолошкиот развој, до сега важен фактор кој влијае на квалитетот или на високо-бариерните протегани филмски материјали и производствени процеси, високата бариера растегната филмска супериорна изведба причината зошто е затоа што го има следниот процес

Со цел истовремено да се искористат предностите на својствата на различни полимери, кои најчесто се користат во пакувањето на повеќеслојната структура, процесот на повеќеслојна бариера се протега на филм е истиот процес во структурата на филмот формирана од различни различни полимери, секој полимер кој може да биде хемиски и физичките својства на предностите што му се припишуваат на еден, и решенија за задоволување на индустријата за храна, лекови и други посебни потреби на материјалот за пакување, особено во техничките предмети PA.EVOH материјал за филмска бариера.

Пакувањето со бариера сестри филм користи физички метод процес, избор на меѓународно признати еколошки материјали од напад, а сега најчесто користат композитни пакувања не се исти, не користете лепила, не содржи тешки метали, но нема проблем со резидуален растворувач, зелена, безбедно пакување на храна.

 ЗАБЕЛЕШКА: фолија со бариера изработена од пластичен материјал кој има запаливи и штетни гасови, складирање под 5 ~ 35 ℃ за да се чува сува и проветрена средина за складирање, подалеку од топлина и најмалку 1 метар подалеку.