сите категории

локација: Дома>Центар за новости>компанијата Вести

Шангај Baixin материјали за пакување Co., Ltd.

Податоци 2020-05-28


Компанијата има 100,000 GMP стандарди во согласност со целосно затворена производствена работилница. Опремен со најнапредната во светот прецизна пропустливост на кислород, пропустливост на вода, дебелина, напнатост, коефициент на триење и друга опрема за откривање. Компанијата го усвои сертификатот за систем за управување со ISO9001: 2000 и сертификација за квалитет и безбедност QS, во согласност со сертификацијата од FDA на САД. Најголем дел од производите се извезуваат во САД, Европа, Канада, Австралија и други земји. Широко се користат: месни производи, грицки, производи од соја, производи од крем, електронски производи, ПХБ плоча, текстил, производи од пердуви, хемиско вакумско пакување. повеќеслоен ко-екструдиран филм за истегнување со висока бариера, седум ко-екструдиран вакуум, EVOH коекструдиран филм со висока бариера, вкупно десет слој екструдиран лиен филм. Производите се широко признати дома и во странство, а продажбата се зголемува. Економските информации во ерата на глобализацијата, компанијата цврсто ги разбира „научните и технолошките иновации, стремежот кон извонредност, хармоничното споделување“ концептот на развој и постојано развива нови производи, и постојано развиваат нова технологија и ја подобруваат сеопфатната конкурентност на производите и постојано ги подобруваат нивоата на деловни услуги. Се придржуваат до "успехот на клиентите е наш успех", развојот на идеи, упорноста на барањата на клиентите продолжи да се мотивира!