Производител на филм за термоформирање

сите категории

Брендирани предности

Шангај Baixin Packaging Materials Co., Ltd. е меѓународен лидер и има долгогодишно искуство во производство на повеќеслоен производител на ко-екструдирани филмови, ние специјализиравме за производство на седум ко-екструдирани филмови, единаесет слој ко-екструдиран лиен филм , EVOH ко-екструдирани листови со висока бариера, вакуумска кеса, компании за продукција на стреч филмови.

Baixin производ

Shanghai Baixin Packaging Materials Co., Ltd. е меѓународен лидер и има долгогодишно искуство во производство на повеќеслоен производител на ко-екструдирани филмови, ние специјализиравме за производство на седум ко-екструдирани филмови, единаесет слој ко-екструдиран лиен филм , EVOH ко-екструдирани листови со висока бариера, вакуумска кеса, компании за продукција на стреч филмови.

Профил на компанијата

Шангај Baixin Packaging Materials Co., Ltd. е основана во јуни 2007 година, е меѓународен лидер и има долгогодишно искуство во производство на повеќеслоен производител на ко-екструдирани филмови, ние сме специјализирани за производство на седум ко-екструдирани филмови, единаесет слој ко-екструдиран лиен филм, EVOH ко-екструдирани листови со висока бариера, вакуумска кеса, компании за продукција на стреч филмови. Вкупната инвестиција е 120 милиони јуани, зафаќа површина од 20,000 квадратни метри, градежна површина од 13,000 квадратни метри, вклучувајќи инвестиција од 50 милиони јуани, инвестиција во втората фаза од 70 милиони јуани, проект за воведување на најнапредната од седумте ко-Канада екструдирана филмска производна линија 3, годишното производство од 5,000 тони. Фаза II ја претстави најнапредната во светот Германија (WH) единаесетслојна ко-екструдирана лиена производна линија на крајот на март 2013 година и пуштена во производство, годишното производство достигна 12,000 тони воведување на најнапредните во светот во 2015 година, седум ко-екструдирани високи Линија за производство на бариера, годишното производство од 18,000 тони. Компанијата има 100,000 GMP стандарди во согласност со целосно затворена производствена работилница. Опремен со најнапредните во светот

наука

Шангај Baixin Packaging Materials Co., Ltd. е меѓународен лидер и има долгогодишно искуство во производство на повеќеслоен производител на ко-екструдирани филмови, ние специјализиравме за производство на седум ко-екструдирани филмови, единаесет слој ко-екструдиран лиен филм , EVOH ко-екструдирани листови со висока бариера, вакуумска кеса, компании за продукција на стреч филмови.